Fest-aberne

- hvis I bare gerne vil danse…!

Presse:

Vi har hver især ca. 20 års musikalsk erfaring – fra spillesteder og private fester, primært bryllupper.

Når man skal holde en fest, er det vores oplevelse at det gør en forskel om man har live musik eller ej. Den rigtige live musik kan gøre forskellen og kan være medvirkende til at skabe grundlaget for den gode fest. Hvis man som musiker forstår at sætte den rigtige stemning, så man som gæst for lyst til at slå sig løs, kan live musikken gøre forskel.


Det er jeres fest og vi kommer for at give jer

den gode oplevelse!


Vi tager udgangspunkt i vores erfaringer som musikere, men endnu mere vigtigt har vi lysten til at spille musik og derved kan vores lyst til at optræde og musikalske energi have en positiv afsmittende effekt på jeres fest.

Det er vores erfaring at musikalske evner alene ikke er tilstrækkelig, det er ligeså vigtigt at have et band der forstår at skyde en fest af og som selv kan finde ud af at feste – det kan vi!

Vores succeskriterie for et vellykket job er derfor glade mennesker der har haft en god aften i selskab med os.

Vores force er vores evne til at kommunikere med publikum, idet vi lægger vægt på at I kan være med til at præge vores optræden. Det er altså vores fornemste opgave at kunne fornemme hvilken retning vores show skal tage, for at give jer den bedst mulige oplevelse. Igen er udgangspunktet at det er jeres fest, som vi skal give det ekstra krydderi.


Med Venlig Hilsen

fest-ABERNE

 

Booking: +45 22 45 33 60  -  mailinfo@fest-aberne.dk       

Webdesign: BS